top of page

Nový podcast s českými podnikateli Goodwill Talks na scéně!

Aktualizováno: 7. 12. 2022

HPCG po několikaměsíčních přípravách od února 2021 spouští jedinečný podcast Goodwill Talks: od píky až na vrchol. V první sérii se představí 12 českých podnikatelů. Podělí se nejen o své příběhy, jak budují úspěšné firmy, ale i o další, mnohdy velmi osobní, zážitky a zkušenosti.

Těšit se můžete na příval inspirace od majitelů těch největších a nejznámějších českých firem jako je MADETA nebo PETROF, i těch v tuzemsku méně známých, ale ve světě velmi úspěšných EDUARD MODEL ACCESSORIES a NIRVANA SYSTEMS, přes inovátory typu ETNETERA GROUP, až po rodinné firmy novodobé jako FLEXIPAL nebo BEZNOSKA, i ty s více než staletou tradicí, napřílad BARVY FRAMAR. Poznáte také unikátní projekty jako PARK MIRAKULUM nebo věhlasný BAR, KTERÝ NEEXISTUJE. Zjistíte, že ať firma podniká v komerční sféře, nebo působí v neziskovém sektoru, principy řízení a úspěchu jsou stejné. Přesvědčivě o tom vypovídá rozhovor se zástupkyněmi projektu FANDI MÁMAM.

Každý díl je zcela jedinečný a přináší nevšední vhled do hlavy majitelů českých firem, kteří mají jedno společné: podnikání pro ně není jen způsob, jak vydělat peníze, ale především cestou, jak rozvíjet a podporovat okolí, ve kterém působí, a samozřejmě plnit si své sny.


Pořadem provází Lenka Hlavatá, managing partner HPCG a zakladatelka ocenění pro firmy, kterých si lidé váží, Český Goodwill.


Audio podcast můžete každý týden poslouchat na platformě You Radio Talks nebo se podívat na video na YouTube kanálu Český Goodwill. Sestřih toho nejlepšího uslyšíte na Z Rádio.

Zdroj: HPCG

bottom of page